Jouw zakelijke dakdekker in de regio

Daken voor bedrijfshallen en loodsen

Netten Dakwerken zorgt voor de beste dakbedekking bij bedrijfshallen en loodsen. We denken altijd aan een duurzame oplossing. We werken met materialen van de beste kwaliteit en we scheiden afvalstromen. Doordat we hier bewust mee bezig zijn, ontzien we het milieu en besparen we op energie. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Voor bedrijven

> Woning corporaties 

> Zorginstellingen

> Vastgoed beheerders

> Verenigingen van eigenaren ( VvE’s)

> Scholen en onderwijsinstellingen

> Bedrijfshallen en loodsen

> Kantoren en bedrijfsgebouwen

Wij zijn de zakelijke dakdekker, ook voor jouw project

Bij Netten Dakwerken kan je terecht voor platte daken, hellende daken, daglicht toepassingen en dakonderhoud. Bij Netten Dakwerken hebben we kwaliteit én duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dat is terug te zien in de producten en diensten die we aanbieden. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Stuur ons een mailtje met jouw vraag, zodat we je verder kunnen helpen in een afspraak of offerte.

Netten Dakwerken
4.5
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
Paul KrauwenPaul Krauwen
19:15 01 Aug 23
Wij hebben door Netten Dakwerken ons pannendak laten renoveren en zijn zeer tevreden met de geleverde kwaliteit. De mannen waren vriendelijk en zeer professioneel, ze hebben bij oplevering alles netjes achtergelaten. Ons dak is weer in top conditie dankzij de professionals van Netten Dakwerken
Jeroen van DijkJeroen van Dijk
10:16 23 Jul 23
Netten dakwerken wat is het fijn dat ik hun precies optijd tegen kwam resultaat mag er zeer zeker wezen top bedrijf zeer content en leverd top kwaliteit materiaal kan er nog wel over doorgaan maar fotos zeggen meer dan woorden
Wesley KoomenWesley Koomen
05:58 07 Apr 23
Wij hebben ons platte dak laten vervangen door Netten Dakwerken. Dit in verband met plaatsen zonnepanelen. De mannen hebben zeer netjes gewerkt en mooi werk afgeleverd. Wij raden Netten Dakwerken dan ook zeker aan voor dakwerkzaamheden!
Djensy VDjensy V
16:09 05 Apr 23
Wij hebben ons pannendak laten renoveren door Netten Dakwerken en zijn zeer tevreden. De mannen hebben professioneel en netjes werk geleverd. Tevens heeft Netten Dakwerken ook direct ons dak geïsoleerd van buitenuit dit ging goed in combinatie met de renovatie. Wij raden Netten Dakwerken zeker aan !
js_loader