Direct een professionele dakdekker voor een schoorsteen renovatie

Kies voor zekerheid en vakmanschap

Schoorsteen renovatie

Schoorstenen spelen een belangrijke rol in de ventilatie van uw woning, maar zijn ook gevoelig voor beschadigingen en slijtage. Netten Dakwerken is uw professionele partner voor schoorsteen renovatie. Onze experts hebben jarenlange ervaring en staan klaar om uw schoorsteen te renoveren en in topconditie te brengen.

Bij Netten Dakwerken begrijpen we dat een goed functionerende schoorsteen essentieel is voor de veiligheid en het comfort van uw woning. Onze professionals hebben de kennis en vaardigheden om alle soorten schoorsteen problemen aan te pakken en werken met de nieuwste technieken en materialen.

We weten dat elk dak en elke schoorsteen uniek is, daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw specifieke situatie. Of het nu gaat om het herstellen van scheuren of het vervangen van een volledige schoorsteen, wij zorgen voor een duurzame en veilige oplossing.

Onze professionals werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent van alle stappen in het proces en dat uw vragen en zorgen worden beantwoord. Bij Netten Dakwerken nemen we de tijd om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met onze service en het eindresultaat.

Veiligheid is voor ons van groot belang. Onze professionals werken volgens de hoogste veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat uw dak en schoorsteen veilig en in goede staat blijven.

Kies voor Netten Dakwerken voor uw schoorsteen renovatie en laat onze experts uw zorgen wegnemen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Wij staan klaar om u te helpen!

Laat uw schoorsteen renovatie uitvoeren door de professionals van Netten Dakwerken

Ons werkproces

01.

Advies gesprek

Ons eerste bezoek zal een inspectie en advies gesprek zijn. Tijdens dit bezoek brengen wij in kaart wat er nodig is en geven wij advies voor de uitvoering hiervan.

02.

Offerte

Na ons eerste bezoek, volgt er een offerte voorstel. Hierin vindt u alle specificaties en kosten van eventuele nodige uit te voeren werkzaamheden.

03.

Aanvang werkzaamheden

Zodra u akkoord geeft op de offerte wordt er een datum ingepland voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

04.

oplevering en Na zorg

Na het opleveren van het project, wordt er een week na oplevering even contact gezocht met de klant, om er zeker van te zijn dat alles naar wens is en er geen complicaties opgetreden zijn.

Netten Dakwerken
4.5
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
Paul KrauwenPaul Krauwen
19:15 01 Aug 23
Wij hebben door Netten Dakwerken ons pannendak laten renoveren en zijn zeer tevreden met de geleverde kwaliteit. De mannen waren vriendelijk en zeer professioneel, ze hebben bij oplevering alles netjes achtergelaten. Ons dak is weer in top conditie dankzij de professionals van Netten Dakwerken
Jeroen van DijkJeroen van Dijk
10:16 23 Jul 23
Netten dakwerken wat is het fijn dat ik hun precies optijd tegen kwam resultaat mag er zeer zeker wezen top bedrijf zeer content en leverd top kwaliteit materiaal kan er nog wel over doorgaan maar fotos zeggen meer dan woorden
Wesley KoomenWesley Koomen
05:58 07 Apr 23
Wij hebben ons platte dak laten vervangen door Netten Dakwerken. Dit in verband met plaatsen zonnepanelen. De mannen hebben zeer netjes gewerkt en mooi werk afgeleverd. Wij raden Netten Dakwerken dan ook zeker aan voor dakwerkzaamheden!
Djensy VDjensy V
16:09 05 Apr 23
Wij hebben ons pannendak laten renoveren door Netten Dakwerken en zijn zeer tevreden. De mannen hebben professioneel en netjes werk geleverd. Tevens heeft Netten Dakwerken ook direct ons dak geïsoleerd van buitenuit dit ging goed in combinatie met de renovatie. Wij raden Netten Dakwerken zeker aan !
js_loader