Direct een professionele dakdekker nodig voor een plat dak renovatie ?

Kies voor zekerheid en vakmanschap

Renovatie plat dak

Welkom bij Netten Dakwerken, het dakdekkersbedrijf dat uw renovatie plat dak tot in de puntjes verzorgt! Onze professionals zijn de experts op het gebied van platte daken en renovaties. Wij zijn uw betrouwbare partner als het gaat om hoogwaardige en duurzame dakwerken.

Met onze jarenlange ervaring op gebied van platte daken, zijn wij dé partij voor uw renovatie plat dak.

Bij Netten Dakwerken staan we bekend om onze uitstekende service en hoge kwaliteit. Wij geloven dat het belangrijk is om altijd te blijven leren en te groeien, zodat we onze klanten de beste oplossingen kunnen bieden. Of u nu op zoek bent naar kleine reparaties of een volledige dakrenovatie, wij staan altijd voor u klaar om u te adviseren en te helpen.

Onze professionals zijn volledig gecertificeerd en hebben de kennis en expertise om uw dakproject tot in de puntjes af te werken. Wij zorgen ervoor dat uw dakrenovatie perfect wordt uitgevoerd, zodat u weer jarenlang kunt genieten van een veilig en mooi dak. Op gebied van bitumineuze platte daken hebben wij de ervaring en expertise om u te helpen.

Dus als u op zoek bent naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf voor uw dakrenovatie, zoek dan niet verder dan Netten Dakwerken. Wij zijn de professionals die u nodig heeft voor hoogwaardige en duurzame dakwerken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Onderhoud van uw woning

Dakrenovatie is een belangrijk aspect van het onderhouden van uw woning. Door de jaren heen kan uw dak aangetast worden door weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw en wind, waardoor het dak beschadigd raakt en reparatie nodig heeft. Een dakrenovatie kan uw dak weer in topconditie brengen en zorgen dat het weer jarenlang meegaat.

Netten Dakwerken is uw professional op het gebied van dakrenovatie. Wij hebben jarenlange ervaring in het renoveren en onderhouden van vele soorten daken. Wij begrijpen dat elke dakrenovatie uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw specifieke situatie.

Onze deskundige dakdekkers zijn uitgerust met de nieuwste technieken, materialen en gereedschappen om uw dakrenovatie tot een succes te maken. Of het nu gaat om het vervangen van beschadigd dakleer, het herstellen van daklekkages, volledige renovatie, of het upgraden van uw dakisolatie, wij hebben de kennis en vaardigheden om het werk naar tevredenheid uit te voeren.

Wij begrijpen dat een dakrenovatie een grote investering kan zijn, daarom bieden wij u transparante en eerlijke prijzen. Onze tarieven zijn concurrerend en wij bieden u een gratis offerte voorafgaand aan het werk, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Bovendien bieden wij u een uitstekende klantenservice en wij zorgen ervoor dat u tevreden bent met ons werk. Wij nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en bieden u de beste oplossingen voor uw dakrenovatie.

Neem vandaag nog contact met ons op voor uw dakrenovatie. Wij staan klaar om uw dak weer in topconditie te brengen en uw woning te beschermen tegen de elementen.

Ons werkproces

01.

Advies gesprek

Ons eerste bezoek zal een inspectie en advies gesprek zijn. Tijdens dit bezoek brengen wij in kaart wat er nodig is en geven wij advies voor de uitvoering hiervan.

02.

Offerte

Na ons eerste bezoek, volgt er een offerte voorstel. Hierin vindt u alle specificaties en kosten van eventuele nodige uit te voeren werkzaamheden.

03.

Aanvang werkzaamheden

Zodra u akkoord geeft op de offerte wordt er een datum ingepland voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

04.

oplevering en Na zorg

Na het opleveren van het project, wordt er een week na oplevering even contact gezocht met de klant, om er zeker van te zijn dat alles naar wens is en er geen complicaties opgetreden zijn.

Netten Dakwerken
4.5
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
Paul KrauwenPaul Krauwen
19:15 01 Aug 23
Wij hebben door Netten Dakwerken ons pannendak laten renoveren en zijn zeer tevreden met de geleverde kwaliteit. De mannen waren vriendelijk en zeer professioneel, ze hebben bij oplevering alles netjes achtergelaten. Ons dak is weer in top conditie dankzij de professionals van Netten Dakwerken
Jeroen van DijkJeroen van Dijk
10:16 23 Jul 23
Netten dakwerken wat is het fijn dat ik hun precies optijd tegen kwam resultaat mag er zeer zeker wezen top bedrijf zeer content en leverd top kwaliteit materiaal kan er nog wel over doorgaan maar fotos zeggen meer dan woorden
Wesley KoomenWesley Koomen
05:58 07 Apr 23
Wij hebben ons platte dak laten vervangen door Netten Dakwerken. Dit in verband met plaatsen zonnepanelen. De mannen hebben zeer netjes gewerkt en mooi werk afgeleverd. Wij raden Netten Dakwerken dan ook zeker aan voor dakwerkzaamheden!
Djensy VDjensy V
16:09 05 Apr 23
Wij hebben ons pannendak laten renoveren door Netten Dakwerken en zijn zeer tevreden. De mannen hebben professioneel en netjes werk geleverd. Tevens heeft Netten Dakwerken ook direct ons dak geïsoleerd van buitenuit dit ging goed in combinatie met de renovatie. Wij raden Netten Dakwerken zeker aan !
js_loader