Dakinspectie laten uitvoeren door onze professionals

Kies voor zekerheid en vakmanschap

Laat uw daklekkage oplossen door Netten Dakwerken

Profiteer van onze gratis dakinspectie en weet hoe uw dak ervoor staat

Wilt u een gratis dakinspectie? Het is voor uw dak erg belangrijk dat het goed wordt onderhouden. Door tijdig reparaties te laten uitvoeren en problemen voor te zijn, kunt u namelijk veel ellende en hoge kosten voorkomen. Echter is het natuurlijk niet altijd duidelijk wat de status van het dak is. Om u te helpen zo goed mogelijk voor uw dak te zorgen, bieden we daarom onze gratis dakinspectie aan. Hiermee kijken we hoe uw dak ervoor staat en welke zaken op de korte en lange termijn aangepakt moeten worden.

Dit houdt een gratis dakinspectie in

Een gratis dakinspectie is niets minder dan een grondige inspectie van uw gehele dak door onze ervaren en professionele dakdekkers. Bij deze inspectie checken we of er zwakke plekken zijn en controleren we zaken die regelmatig aandacht verdienen. Denk aan:

Daarna rapporteren we onze bevindingen aan u. Mochten er werkzaamheden nodig zijn, dan kunnen we ze soms direct al uitvoeren, maar anders sturen we u altijd een vrijblijvende offerte.

De voorwaarden voor een gratis dakinspectie

Een gratis dakinspectie is altijd gratis en vrijblijvend. U kunt hem eenvoudig met ons inplannen, waarna wij op het afgesproken moment uw gratis dakinspectie uitvoeren. Na de inspectie bespreken we alle nodige zaken met u. Mochten er werkzaamheden nodig zijn, dan zit u nergens aan vast en worden er geen kosten gerekend voor de gratis dakinspectie. We sturen u dan een offerte, of kunnen soms, als u dat wil, de werkzaamheden ter plekke uitvoeren. Een gratis dakinspectie is dus niet alleen altijd gratis, maar ook altijd vrijblijvend. U kunt hem bovendien ook aanvragen wanneer u schade of bijvoorbeeld een lekkage vermoedt.

Netten Dakwerken
4.5
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
Paul KrauwenPaul Krauwen
19:15 01 Aug 23
Wij hebben door Netten Dakwerken ons pannendak laten renoveren en zijn zeer tevreden met de geleverde kwaliteit. De mannen waren vriendelijk en zeer professioneel, ze hebben bij oplevering alles netjes achtergelaten. Ons dak is weer in top conditie dankzij de professionals van Netten Dakwerken
Jeroen van DijkJeroen van Dijk
10:16 23 Jul 23
Netten dakwerken wat is het fijn dat ik hun precies optijd tegen kwam resultaat mag er zeer zeker wezen top bedrijf zeer content en leverd top kwaliteit materiaal kan er nog wel over doorgaan maar fotos zeggen meer dan woorden
Wesley KoomenWesley Koomen
05:58 07 Apr 23
Wij hebben ons platte dak laten vervangen door Netten Dakwerken. Dit in verband met plaatsen zonnepanelen. De mannen hebben zeer netjes gewerkt en mooi werk afgeleverd. Wij raden Netten Dakwerken dan ook zeker aan voor dakwerkzaamheden!
Djensy VDjensy V
16:09 05 Apr 23
Wij hebben ons pannendak laten renoveren door Netten Dakwerken en zijn zeer tevreden. De mannen hebben professioneel en netjes werk geleverd. Tevens heeft Netten Dakwerken ook direct ons dak geïsoleerd van buitenuit dit ging goed in combinatie met de renovatie. Wij raden Netten Dakwerken zeker aan !
js_loader