Heeft u een professionele dakdekker nodig voor uw dak ?

Kies voor zekerheid en vakmanschap

Bespaar onkosten door uw dak gratis te laten controleren

De meeste lekkages en gebreken aan uw dak onstaan door achterstallig onderhoud en zouden dus voorkomen kunnen worden. Om er zeker van te zijn dat uw dak in goede staat is biedt Netten Dakwerken de gratis dakinspectie aan. Na afloop van de dakinspectie ontvangt u van ons een uitgebreid advies met daarin aandachtspunten die op de lange of korte termijn voor serieuze problemen kunnen zorgen. Uiteraard ontvangt u altijd een uitgebreid inspectierapport met foto’s van uw daksituatie.

Benieuwd wat de huidige staat is van uw dak? Wilt u weten of uw dak verouderd is? We komen vrijblijvend bij u langs voor een gratis dakinspectie.

Ons team bestaat uit ervaren dakexperts die uitsluitend met topkwaliteit materialen en de modernste technieken werken. Met 30+ jaar ervaring in het vak staan we 24/7 voor je klaar.

Netten Dakwerken: Kies voor zekerheid en vakmanschap

Onze diensten

Ons werkproces

01.

Advies gesprek

Ons eerste bezoek zal een inspectie en advies gesprek zijn. Tijdens dit bezoek brengen wij in kaart wat er nodig is en geven wij advies voor de uitvoering hiervan.

02.

Offerte

Na ons eerste bezoek, volgt er een offerte voorstel. Hierin vindt u alle specificaties en kosten van eventuele nodige uit te voeren werkzaamheden.

03.

Aanvang werkzaamheden

Zodra u akkoord geeft op de offerte wordt er een datum ingepland voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

04.

oplevering en Na zorg

Na het opleveren van het project, wordt er een week na oplevering even contact gezocht met de klant, om er zeker van te zijn dat alles naar wens is en er geen complicaties opgetreden zijn.

Netten Dakwerken
4.5
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
Paul KrauwenPaul Krauwen
19:15 01 Aug 23
Wij hebben door Netten Dakwerken ons pannendak laten renoveren en zijn zeer tevreden met de geleverde kwaliteit. De mannen waren vriendelijk en zeer professioneel, ze hebben bij oplevering alles netjes achtergelaten. Ons dak is weer in top conditie dankzij de professionals van Netten Dakwerken
Jeroen van DijkJeroen van Dijk
10:16 23 Jul 23
Netten dakwerken wat is het fijn dat ik hun precies optijd tegen kwam resultaat mag er zeer zeker wezen top bedrijf zeer content en leverd top kwaliteit materiaal kan er nog wel over doorgaan maar fotos zeggen meer dan woorden
Wesley KoomenWesley Koomen
05:58 07 Apr 23
Wij hebben ons platte dak laten vervangen door Netten Dakwerken. Dit in verband met plaatsen zonnepanelen. De mannen hebben zeer netjes gewerkt en mooi werk afgeleverd. Wij raden Netten Dakwerken dan ook zeker aan voor dakwerkzaamheden!
Djensy VDjensy V
16:09 05 Apr 23
Wij hebben ons pannendak laten renoveren door Netten Dakwerken en zijn zeer tevreden. De mannen hebben professioneel en netjes werk geleverd. Tevens heeft Netten Dakwerken ook direct ons dak geïsoleerd van buitenuit dit ging goed in combinatie met de renovatie. Wij raden Netten Dakwerken zeker aan !
js_loader