Direct contact met professionals voor dakonderhoud

Kies voor zekerheid en vakmanschap

Dakonderhoud

Welkom bij Netten Dakwerken, uw betrouwbare partner voor professioneel dakonderhoud. Als toonaangevend dakdekkersbedrijf in de regio hebben onze experts de ervaring en kennis om uw platte daken en pannendaken in topconditie te houden.

Bij Netten Dakwerken begrijpen we dat uw dak een van de belangrijkste aspecten van uw huis is. Daarom bieden wij een uitgebreide reeks dakonderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw dak er altijd goed uitziet en goed functioneert. Onze professionals zijn volledig gecertificeerd en hebben de expertise om alle soorten dakproblemen aan te pakken.

Of u nu op zoek bent naar periodiek onderhoud, reparatie of renovatie van uw dak, Netten Dakwerken biedt de beste oplossingen voor uw behoeften. Onze experts gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak in topconditie te houden en ervoor te zorgen dat het de komende jaren beschermd blijft.

Onze diensten omvatten het schoonmaken van dakgoten, het vervangen van dakpannen, het opsporen en repareren van lekkages en het aanbrengen van nieuwe dakbedekking. Bij Netten Dakwerken hebben we de expertise om alle soorten daken te onderhouden, of het nu gaat om platte daken of pannendaken.

Bij Netten Dakwerken geloven we in een persoonlijke benadering van onze klanten. Onze professionals zullen nauw met u samenwerken om ervoor te zorgen dat uw dakonderhoud aan uw specifieke behoeften en budget voldoet. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste oplossingen voor uw dakonderhoud.

Neem vandaag nog contact op met Netten Dakwerken voor al uw dakonderhoud. Onze experts staan klaar om u te helpen uw dak in topconditie te houden en uw huis te beschermen.

 
24/7 noodservice

24-UURS SERVICE

De weeromstandigheden worden extremer; dus de kans op schade of lekkage aan uw dak wordt ook groter. Met name bij de wat oudere daken is dat het geval. Netten Dakwerken biedt diverse mogelijkheden om op basis van een overeenkomst of regie, een passende service te bieden, afgestemd op uw situatie, type gebouwen en type daken.

U kunt 24 uur per dag de dichtstbijzijnde vestiging bereiken (telefonisch en per mail) om uw calamiteit te melden. Het is zelfs mogelijk om een specifieke interventietijd af te spreken voor lekkages, (storm)schade of hevige sneeuwval.

Wilt u eens met ons van gedachte wisselen over hoe wij uw daken kunnen onderhouden of wenst u een service-overeenkomst, neemt u dan contact met ons op. 

Heeft u een lekkage of ander probleem met uw dak, dan kunt dat direct bij ons melden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ons werkproces

01.

Advies gesprek

Ons eerste bezoek zal een inspectie en advies gesprek zijn. Tijdens dit bezoek brengen wij in kaart wat er nodig is en geven wij advies voor de uitvoering hiervan.

02.

Offerte

Na ons eerste bezoek, volgt er een offerte voorstel. Hierin vindt u alle specificaties en kosten van eventuele nodige uit te voeren werkzaamheden.

03.

Aanvang werkzaamheden

Zodra u akkoord geeft op de offerte wordt er een datum ingepland voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

04.

oplevering en Na zorg

Na het opleveren van het project, wordt er een week na oplevering even contact gezocht met de klant, om er zeker van te zijn dat alles naar wens is en er geen complicaties opgetreden zijn.

Netten Dakwerken
4.5
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
Paul KrauwenPaul Krauwen
19:15 01 Aug 23
Wij hebben door Netten Dakwerken ons pannendak laten renoveren en zijn zeer tevreden met de geleverde kwaliteit. De mannen waren vriendelijk en zeer professioneel, ze hebben bij oplevering alles netjes achtergelaten. Ons dak is weer in top conditie dankzij de professionals van Netten Dakwerken
Jeroen van DijkJeroen van Dijk
10:16 23 Jul 23
Netten dakwerken wat is het fijn dat ik hun precies optijd tegen kwam resultaat mag er zeer zeker wezen top bedrijf zeer content en leverd top kwaliteit materiaal kan er nog wel over doorgaan maar fotos zeggen meer dan woorden
Wesley KoomenWesley Koomen
05:58 07 Apr 23
Wij hebben ons platte dak laten vervangen door Netten Dakwerken. Dit in verband met plaatsen zonnepanelen. De mannen hebben zeer netjes gewerkt en mooi werk afgeleverd. Wij raden Netten Dakwerken dan ook zeker aan voor dakwerkzaamheden!
Djensy VDjensy V
16:09 05 Apr 23
Wij hebben ons pannendak laten renoveren door Netten Dakwerken en zijn zeer tevreden. De mannen hebben professioneel en netjes werk geleverd. Tevens heeft Netten Dakwerken ook direct ons dak geïsoleerd van buitenuit dit ging goed in combinatie met de renovatie. Wij raden Netten Dakwerken zeker aan !
js_loader